Tuesday, 2 October 2012

FINAL EXAM . oh mai .

I loveeeeeeeeeeeee  final exam becauseeeee , * I ikhlas okay (!)
  • yipppieeeeee , cuti sem ! saat untuk qada' segalanyaa . ngehngeh
  • lepas final tak perlu belajar fizik dan kimia dan math dannnn , pape je lah buat seketikaa ..
  • tak de koje sekolah dan homework dan assignments dannn . erk ? gila =.='
  • tak de quiz satu , quiz dua , quiz tige , quiz sampai bape ntah ==' kemudian test satu , dua , tige pun.
  • i bakal masuk sem baruuu . hihi .
paling sukeeee lepas final boleh lepak lepak , makan makan , baring baring , tido tidoo . muehehehe .

I mencik final exam becauseeeeeeeee , * okay , ni I gila ikhlass (!)
  • kene study mati matian . errrrr , mencik !
  • kene struggle .
  • kene fokus
  • tak leh main main
pastuuuu ,
  • kene dok atas kusi lelamee tuk study , *sakit pinggang*
  • tak leh nak bukak pacebuk lelame , twitter pun , tido pun tak leh bebanyak 
*eh,eh uitm pineng tengah hujan lahh . hihi . sedap tidoq nih .
pastu pastuuuu ,
  • kertas wane banyak habis , duk buat note kunun nyaaa tapii tahi tahi ayam jee
ummm lagiii apa ntah ..
ekceli nak cite yang sekarang tengah final . hurm . final exam benih jagung baru ! * i baru sem 1 , orang katee sem 1 lah sem paling senang nak DL ( dean list ) plus nak dekan plus nak dekannn ! pastuu sem 1 lah paling rugiii kalau tak dekan . watafish , kalau sem 1 manyak main cemane ? aishh . senang dekan tak ? uwaaa .
aku tak rasee pon senang * senang pun tak , susah pun tak * so cemane tu ? pape je laaaa ..

2 oCTober 2012 , tadii laaa kan . paper BEL 12o quite good quite difficult . tongah tongah ar , sng x susah pun tak . hee ;) 

taaaaa daaaaaa , tudiiiaaaaaaa !


gayee lebatt depa nii , padahal baru habis satu paper jeee . gegirlss , final belum habis lagi =='


        baruu done wit paper BEL 12o , dapat buat dengan jayenyeee ! *dyorg yg katee , i x katee .


 semua ni classmates I , ade lagii dua orang tak de dlm pic , sorang tu nuranisa sorang lagi si gorgoes wawa     .nuranisa pi mana ntah . belakang tuh kondo uitm . kami sayang kondo kami . *sayang ketat ketat . eeee !

all in all , 
semogee kami dapat pointer bagus bagus , pastu dekan pastu dekan pastu dekan lagi . pastu boleh lah ANC . hehe amenn . pastuuu , *banyak nye pastuu , pastree plak lah , kite tak kene repeat paper . haish , bende paling I risau . oh tuhan , bantu aku ! ok , pengsannn .





aku perlu pura pura tenang dan teruskan belajar untuk menempuhi final ini ! 

program course ; civil engineering
IR to be _
graciass . the end for dis post . sekian