Tuesday, 2 October 2012

FINAL EXAM . oh mai .

I loveeeeeeeeeeeee  final exam becauseeeee , * I ikhlas okay (!)
  • yipppieeeeee , cuti sem ! saat untuk qada' segalanyaa . ngehngeh
  • lepas final tak perlu belajar fizik dan kimia dan math dannnn , pape je lah buat seketikaa ..
  • tak de koje sekolah dan homework dan assignments dannn . erk ? gila =.='
  • tak de quiz satu , quiz dua , quiz tige , quiz sampai bape ntah ==' kemudian test satu , dua , tige pun.
  • i bakal masuk sem baruuu . hihi .
paling sukeeee lepas final boleh lepak lepak , makan makan , baring baring , tido tidoo . muehehehe .

I mencik final exam becauseeeeeeeee , * okay , ni I gila ikhlass (!)
  • kene study mati matian . errrrr , mencik !
  • kene struggle .
  • kene fokus
  • tak leh main main
pastuuuu ,
  • kene dok atas kusi lelamee tuk study , *sakit pinggang*
  • tak leh nak bukak pacebuk lelame , twitter pun , tido pun tak leh bebanyak 
*eh,eh uitm pineng tengah hujan lahh . hihi . sedap tidoq nih .
pastu pastuuuu ,
  • kertas wane banyak habis , duk buat note kunun nyaaa tapii tahi tahi ayam jee
ummm lagiii apa ntah ..
ekceli nak cite yang sekarang tengah final . hurm . final exam benih jagung baru ! * i baru sem 1 , orang katee sem 1 lah sem paling senang nak DL ( dean list ) plus nak dekan plus nak dekannn ! pastuu sem 1 lah paling rugiii kalau tak dekan . watafish , kalau sem 1 manyak main cemane ? aishh . senang dekan tak ? uwaaa .
aku tak rasee pon senang * senang pun tak , susah pun tak * so cemane tu ? pape je laaaa ..

2 oCTober 2012 , tadii laaa kan . paper BEL 12o quite good quite difficult . tongah tongah ar , sng x susah pun tak . hee ;) 

taaaaa daaaaaa , tudiiiaaaaaaa !


gayee lebatt depa nii , padahal baru habis satu paper jeee . gegirlss , final belum habis lagi =='


        baruu done wit paper BEL 12o , dapat buat dengan jayenyeee ! *dyorg yg katee , i x katee .


 semua ni classmates I , ade lagii dua orang tak de dlm pic , sorang tu nuranisa sorang lagi si gorgoes wawa     .nuranisa pi mana ntah . belakang tuh kondo uitm . kami sayang kondo kami . *sayang ketat ketat . eeee !

all in all , 
semogee kami dapat pointer bagus bagus , pastu dekan pastu dekan pastu dekan lagi . pastu boleh lah ANC . hehe amenn . pastuuu , *banyak nye pastuu , pastree plak lah , kite tak kene repeat paper . haish , bende paling I risau . oh tuhan , bantu aku ! ok , pengsannn .





aku perlu pura pura tenang dan teruskan belajar untuk menempuhi final ini ! 

program course ; civil engineering
IR to be _
graciass . the end for dis post . sekian


Sunday, 16 September 2012

COMMUNITY SERVICES

assalamualaikum wbt
Entry pertama bagi blog yang entah keberapa kali sign up
minggu lepas 9 september dua ribu duo blas . untuk tahun pertama di uitm pp . untuk pertama kalinye . aku dengan tak tao malunyee join aktiviti kelab memanah . sorry too sayyy . fokus ini . i bukanlah ahli kelab sukan memanah . i juz nak menumpang kasih . sobsob
aktiviti dyorg ni buat community services dekat sek. ren. jadi fasilitator untuk budak budak sekolah.lagi lagi time tuh upsr lagi bape hari je lagii . so , kire nak bg pedoman laa .. program ni dyorg buat dekat Kelantan then next plan , dyorg akan singgah ke Cameron . yuran juz bayar tige puloh hinggit jerr. makan tidoq ditanggung beres dan halal . untung kan ! ngehngeh 
           
          first first dega jadi fasi memey lah x bersemangat ja , bila dega nak p Kelantan then nnti singgah Cameron , terus teruja . senang cite , main purpose aku bukan lah nk jd fasi terbaik tapi nak singgah cameron dan jejakkan kaki ke tanah kelate . itu ajeee =.='
     
         tapiii lepas beberape hari ,  lepas macam macam jadi , raseee mcm seronok gile plak . x menyesal plus rugi ikut , walau pun tau next week ade quiz yang berderet menanti =.=' 
banyak benda aku dapat blajar . aku dapat ,
  • kawan kawan yang super baru  
  • dapat jadi kakak fasi yang kununnyaa bertauliah
  • dapat belajar bahasa klate . * sesungguhnyee aku baru tao memey adalah perkataan dari negeri kelantan . selame nie tao gune jee :3
  • taik budak ! ok . malas citeee . teringat balik bau dy . perghhhh . bau telo =.='
dan kemudian aku dapat tau Sesungguhnyeee , bukan lah sesuatu kerja yg mudah utk menjage tambah mengajar tambah melayan budak budak lagi lagi umo umo benih jangung . darjah satu darjah due . perghhhh . susah nak mam ! tabik spring pada guru2 sek. ren .

betullah , orang kampung aku cakap " Experience is the best Teacher " . pengalaman juga mengajar kite erti kehidupan . bersyukurlah atas setiap nikmat yang diberi oleh Illahi .
dyorang yang hasut i pergi , btw dyorg classmates i ;)
                                       


Fasis' psychosss .
                                                               

psycho lagiiii
                                                                   

budak yang uuu uuuuk dalam syuar tuh , ada diantara merekaaaaaaaaa ... erk
                       

bubye . Kelantan
                                               

at last . HOHO
                                                               

best of luck for UPSR ! we all here pray the best for ur Guys .
lupe nak bagi tau , sepanjang program satu bar line maxis digi celcom mahu pon umobile , satu pon x dak ! 3 hari tanpa berSMS bercalling memey memeritkan . belajar untuk bersyukur ! kalau budak2 nih bawak fon kat sekolah pon tiadaa gunanyaaa ..
sekian . panjang lebaq . sorry to say